Dárkový balíček na výrobu vlastní lámané čokolády
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Vyrobte si podle přesného návodu vlastnoruční, vymazlenou domácí čokoládu. Zuzka z Love of Raw vám k tomu připravila jednoduchý postup s dokonalým poměrem přísad. A vězte – čím kvalitnější suroviny zvolíte, tím svoje tělo lépe vyživíte. Proto jsme všechno již nachystali v raw kvalitě z Vitalvibe. Opravdová čokoláda dodá tělu energii, vitamíny i minerály. Tak lehce se jí nepřejíte, protože stačí jen pár kousků a dokonale vás zasytí. Co všechno náš balíček obsahuje: Kakaový prášek BIO, Vitalvibe Kakaové máslo BIO, Vitalvibe Kakaové boby drcené BIO, Vitalvibe nebo Kakaové boby drcené BIO v kokosovém nektaru, Vitalvibe Kokosový sirup BIO tmavý, Vitalvibe nebo Javorový sirup BIO tmavý, Vitalvibe Kešu ořechy BIO, Vitalvibe (250 g) Himalájská sůl, Vitalvibe Miska na rozpouštění čokolády Dárková krabice Vitalvibe Balíček obsahuje vše, co je třeba ke kreativní výrobě raw čokolády. Veškeré ingredience a propriety jsou pro vás nachystány v dárkové krabici Vitalvibe s osobním dopisem od Love of Raw. Zde se dozvíte potřebné informace o rituální přípravě i vědomém jezení té nejkvalitnější čokolády nabité živinami. Darujte sobě nebo svým blízkým energii, radost a dokonalou výživu. Postup na výrobu lámané RAW čokolády vznikl z nadšení Zuzky Noah z Love of Raw a její lásky ke kvalitní čokoládě. Originální receptura je pečlivě vyladěná do ideálního poměru veškerých surovin. Díky raw ingrediencím jsou čokoláda a kakao opravdu zdravé a dodají vám tak velké množství prospěšných látek. Čokoláda a kakao v této podobě je přirozeným zdrojem antioxidantů, minerálů (hořčíku, vápníku, železa, draslíku a fosforu) i dalších cenných bioaktivních látek jako theobromin nebo tryptofan. „Receptura na tuto čokoládu si získala mezi mými známými tak velkou oblibu, že jsem se rozhodla nabídnout ji skrze Vitalvibe i dalším lidem. Začít ručně, rituálním způsobem vyrábět čokoládu, s cílem naučit to i ostatní, mi dává velký smysl. Ale hlavně mě to opravdu moc baví! Věřím, že si její výrobu užijete, a že vám bude chutnat alespoň tak jako mně. Přeji vám mnoho radostného tvoření!“– s láskou ❤ Love of Raw Pusťte se s námi do tvoření Udělejte si z výroby čokolády rituál a zamilujte se do tvoření vlastních chuťových kombinací na milion způsobů. Receptura je tak jednoduchá, že ji zvládne opravdu každý. Love of Raw vás provede každým krokem výroby čokolády. Dozvíte se, jak uvolnit svoji kreativitu při tvoření i jak čokoládu vědomě jíst a načerpat tak z moudrosti této rostliny maximum pro svoje tělo i ducha. Na obrázku: Zuzka a Honza Noah z Vitalvibe se synem při tvorbě čokolády Receptura na Lámanou čokoládu podle Love of Raw Ingredience: 100 g RAW kešu ořechů 150 g datlí 50 g drcených kakaových bobů nebo drcených kakaových bobů v nektaru 125 g kakaového másla 80 g kakaového prášku, nebo čokoládového nápoje – v případě, že použijete čokoládový nápoj, nemusíte používat sladidlo 3 čajové lžičky kokosového sirupu nebo javorového sirupu (sladidlo) špetka himalájské soli Postup: Nejdříve si rozehřejte kakaové máslo ve vodní lázni. Jakmile bude kakaové máslo roztavené, přidejte kakaový prášek a sůl. Mícháním vytvořte tekutou čokoládu. Touto čokoládou můžete případně naplnit i pralinkovou formu a vytvořit si tak vlastní pralinky. Poté si připravte pečící papír, který položte na plech a na něj nalijte celý objem čokolády tak, aby se rozprostřela na většinu plechu. Na závěr už jenom do čokolády nasypte pokrájené kešu, nasekané datle, drcené kakaové boby (budou v čokoládě krásně křupat), či jiné ingredience, které máte rádi. Přidat můžete i čerstvé ovoce, pokud čokoládu budete jíst hned. Poté nechte ztuhnout v chladu cca. 15 minut. Následně čokoládu můžete nalámat a uchovat ideálně ve skleněné nádobě (v lednici). Speciální tip Love of Raw: Čokoláda může být i nádherným dárkem. Díky kakaovému máslu se vám v pokojové teplotě nerozteče. Zabalit ji můžete buď vcelku nebo ji nalámejte a dejte do nějaké pěkné sklenicBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář