100% šťáva z mladého ječmene BIO, prášek

Neohodnoceno
Značka: Vitalvibe
879 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Nabijte svoje tělo energií čerstvých výhonků. Tato supervýživná rostlinka, sklizená těsně před rozpukem, v sobě nese množství cenných vitamínů, antioxidantů, enzymů a dalších biologicky aktivních látek. To nejlepší, co lze načerpat z úrodné půdy, sluníčka, čisté vody a horského vzduchu. Vitalvibe mladý ječmen je RAW usušená šťáva plná účinných látek. Pro tělo je lehce stravitelný a dobře vstřebatelný. Nese BIO certifikát: ručíme za jeho špičkovou kvalitu a absolutní bezpečnost – pravidelně jej testujeme na obsah rizikových látek. A kde spočívá jeho síla? Tento zelený elixír je výborný pro detoxikaci a celkové posílení organismu. Doplní živiny tam, kde chybí v přirozené stravě. V čem je mladý ječmen skvělý Mladý ječmen je bohatý na vitamíny, minerály a další cenné mikroživiny. Dnešní způsob stravování je mnohdy chudý na čerstvé ovoce a zeleninu a postrádá dostatek skutečně výživných látek. Mladý ječmen pomáhá doplňovat, co bychom měli získat z přirozené stravy, abychom se cítili celkově fit.  Má pozitivní vliv na zdravou krvetvorbu díky vysokému obsahu zeleného barviva chlorofylu, který se strukturně podobá lidskému hemogobinu (červenému krevnímu barvivu). Více o výhodách chlorofylu v zelených potravinách. Chlorofyl je zelené barvivo, díky kterému rostliny využívají sluneční paprsky pro svoji výživu. Zajímavostí je, že molekula chlorofylu se velmi podobá červenému krevními barvivu hemoglobinu. S tím rozdílem, že zelený chlorofyl má v centru molekuly vázaný atom hořčíku, zatímco v hemoglobinu je to atom železa. Z tohoto důvodu může chlorofyl podporovat správnou krvetvorbu. Možná proto se také tradičně používal jako podpora při hojení tkání.  Další jeho přirozenou vlastností je, že do svého středu může navázat molekuly toxických látek, třeba těžkých kovů přítomných ve střevě.  Díky vysokému obsahu vitamínu C přispívá k normální funkci imunitního systému.  Díky vysokému obsahu vitamínu C přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Díky vitamínům skupiny B (B6 a B9) přispívá k udržení normální psychické činnosti a ke snížení míry únavy a vyčerpání.  Zejména díky obsahu vitamínu C se podílí tvorbě kolagenu, a tím prospívá zdraví kůže. Příběh našeho ječmene Mladý ječmen neboli Hordeum pochází z nedotčené přírody v Utahu. Naši dodavatelé ho zde pěstují na ekologických farmách umístěných v hornaté krajině, jejíž půda kdysi bývala mořským dnem. Stále je proto bohatě nabitá minerály a stopovými prvky, které si z ní rostliny do sytosti berou. Chladnější počasí jim umožňuje pomalejší růst s vysokým vstřebáváním a ukládáním živin. Díky pečlivému rozvrhu prací jsou mladé výhonky sklízeny přesně v období, kdy obsahují maximum nutričních látek. Je to ještě před tím, než rozkvetou. Jakmile totiž rostlina začne kvést, nutriční látky se pak již začnou využívat pro tvorbu semen. Další výhodou sklizně obilí v období před výkvětem je absence lepku, který se v rostlince vytvoří později. Šťáva z mladého ječmene je tak 100% bezlepková. Sklizené listy farmáři oplachují a odšťavňují. Nestravitelná vláknina se odděluje pryč.  Vzniklá šťáva je poté schlazena a usušena ve vakuu. Díky tomu zůstává zachován obsah veškerých enzymů, vitamínů, minerálů a dalších pro organismus prospěšných látek. Během celého procesu zpracování se nepoužívají žádná pomocná činidla, aditiva ani jiné chemické látky. Prášek je tak přirozeně zelený a má stejné vlastnosti jako čerstvě vylisovaná šťáva. Blahodárné látky ukryté v ječmeni 1. Bohatý zdroj chlorofylu2. Bohatý na vitamíny3. Široké spektrum minerálů4. Beta karoten5. Esenciální aminokyseliny6. Aktivní enzymy Jak ječmen užívat Smíchejte doporučenou denní dávku s vodou, smoothie nebo šťávou. Protřepejte v shakeru nebo promixujte. Konzumace je ideální zrána, kdy je trávicí trakt prázdný a připravený pro vstřebání enzymů, které pak mohou během dne blahodárně působit. Pokud bychom zelené potraviny užívali společně s další potravou, spotřebují se tyto enzymy přednostně v trávicíc

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: