La Bella Angiolina
NTP10827
Artičoky a krém z chilli papričekOstrá chuť chilli papriček je zmírněna jemností artičoků, vytvářející lahodný krém. Tento krém může obohatit masové pokrmy, přidat pikantní...
NTP10883
Běžně se zředí pomocí smetany či mléka. Recept je ideální pro kombinaci s rajčaty, čímž vznikají rychlé a lahodné omáčky. Přítomnost chilli papriček dodává sladké paprice jemně...
NTP10882
Jedná se o krém z feferonek a prvotřídního extra panenského olivového oleje. Je vhodný jako koření do různých pokrmů, omáček a dušených jídel, kde přidává pikantní nuanci. Pro...
NTP10881
Ligurské červené pesto představuje lahodnou alternativu k tradičnímu pestu. Tato verze je bohatá na rajčata, která jsou doplněna o další složky klasického pesta. Je to...
NTP10880
Tradiční ligurské těstoviny, obvykle podávané s pestem, jsou také vynikající s rajčatovými omáčkami. Doporučujeme je vyzkoušet s omáčkou z měkkýšů a jemně dušenými cuketami pro...
NTP10879
Trofie, krátké a tenké zkroucené těstoviny z ligurského regionu v Itálii, jsou známé svou jedinečnou formou a tradičním způsobem podávání.Tyto malé těstoviny, vytvořené ručním...
NTP10878
Ančovičky nasolené v tradičním stylu jsou výsledkem bohatého dědictví a konzervárenských dovedností, které se předávají z generace na generaci mezi ligurskými námořníky. Po...
NTP10877
Ančovičkové filety, perfektní na bruschettu s máslem či krémovým sýrem, tvoří lahodný úvod do jídla nebo se mohou použít jako chutná složka při tvorbě jemných omáček.
NTP10876
Filety z ančoviček obohacené o lanýže představují exkluzivní pochoutku pro skutečné gurmány. Jsou vynikající na topinkách s rozpuštěným máslem nebo společně s lahodným sýrem s...
NTP10875
NTP10832
NTP10829
NTP10826
Stránka 1 z 1 -
13 položek celkem