Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.
List bobkového stromu, sušený a tradičně využívaný jako aromatické koření, má své kořeny pravděpodobně v Malé Asii a nyní je rozšířený po celé oblasti Středomoří. Turecko je...
Olivy z Cáceres v pikantním olivovém olejiTyto peckové černé olivy pocházejí z Cáceres a jsou ochuceny podle osvědčeného receptu, který jim dodává šťavnatou pikantnost a...
Pokud máte zkušenost s tapas bary ve Španělsku, určitě si pamatujete na ty malé zelené olivy, které rozplývají na jazyku svou jemností – to jsou právě olivy manzanilla, známé...
Jamon, známý také jako sušená šunka, a Jamon York, tradiční dušená šunka, jsou klasiky španělské kuchyně. Nyní si je můžete vychutnat i v podobě lahodného krému.Tento jemný...
Artičoky a krém z chilli papričekOstrá chuť chilli papriček je zmírněna jemností artičoků, vytvářející lahodný krém. Tento krém může obohatit masové pokrmy, přidat pikantní...
Běžně se zředí pomocí smetany či mléka. Recept je ideální pro kombinaci s rajčaty, čímž vznikají rychlé a lahodné omáčky. Přítomnost chilli papriček dodává sladké paprice jemně...
Ligurské červené pesto představuje lahodnou alternativu k tradičnímu pestu. Tato verze je bohatá na rajčata, která jsou doplněna o další složky klasického pesta. Je to...
Tradiční ligurské těstoviny, obvykle podávané s pestem, jsou také vynikající s rajčatovými omáčkami. Doporučujeme je vyzkoušet s omáčkou z měkkýšů a jemně dušenými cuketami pro...
Trofie, krátké a tenké zkroucené těstoviny z ligurského regionu v Itálii, jsou známé svou jedinečnou formou a tradičním způsobem podávání.Tyto malé těstoviny, vytvořené ručním...
Ančovičkové filety, perfektní na bruschettu s máslem či krémovým sýrem, tvoří lahodný úvod do jídla nebo se mohou použít jako chutná složka při tvorbě jemných omáček.
Filety z ančoviček obohacené o lanýže představují exkluzivní pochoutku pro skutečné gurmány. Jsou vynikající na topinkách s rozpuštěným máslem nebo společně s lahodným sýrem s...
Omáčka Ali Oli představuje bohatou směs přírodních surovin, jako jsou česnek, čerstvě vylisovaná citronová šťáva a prvotřídní olivový olej. Tato tradiční středomořská omáčka se...
Mojo picón je chutná pikantní omáčka vyrobená z chilli, česneku, octa a oleje. Název “mojo” je odvozen od španělského slova “mojar”, což znamená “namočit”, a “picón” naznačuje...
Omáčka má svůj původ v tradičních recepturách, které obsahují sušené maso s pepřem, olivový olej, ocet a mandle, a je obohacena o tajnou složku, jež jí dodává nezaměnitelný...
omáčka je připravena dle starého receptu, který neobsahuje rajčata, ale je založen na piquillo paprikách a pikantních “alegrías riojanas” z údolí řeky Ebro, doplněných o špetku...
Milovníci paštik, pozor. Pro vás je tu něco speciálního. Nabízíme vám jedinečný dárek, který je nejen skvělý, ale i za skvělou cenu. Překvapte své chuťové buňky.Vyzkoušejte naši...
Těšit se můžete na španělskou paštiku, chorizo, longanizu, jamon serrano a paleta serana a trvanlivé pečivo picos gourmet. Balíček udělá radost na každé domácí...
omáčka je vytvořena z pečených piquillo paprik z Lodosa DO, obohacená o uzenou rybu a cibuli, která byla pošírována v bílém víně a olivovém oleji. Její sladko-slaný profil...
Omáčka je vytvořena dle starého receptu a neobsahuje žádná rajčata. Její základ tvoří piquillo papriky a pikantní “alegrías riojanas” z údolí řeky Ebro, doplněné o špetku...
omáčka je připravena podle starobylého receptu, který zahrnuje sušené papriky, olivový olej, ocet a mandle, spolu s dalšími tajnými ingrediencemi, které jí dodávají...
Guindillas, zelené chilli papričky pocházející z Baskicka, jsou oblíbenou ingrediencí místní kuchyně.Tyto papričky jsou skvělým starterem a vynikají ve spojení s olivami a...
Bílé fazole v kulatém tvaru, obohacené o škeble a hlívu ústřičnou, jsou pomalu dušeny v lahodné omáčce z pošírované zeleniny a uzené ryby. Tento pokrm se pyšní nízkým obsahem...
Fabes con almejas je druh fazolového pokrmu s mušlemi, který se zrodil v asturském knížectví v 19. století jako jídlo prostých lidí. Tato verze je jednodušší alternativou k...
Fabada Asturiana, známá také jako Fabada, je tradiční asturský pokrm ze Španělska, který připomíná fazolový guláš. Jeho základem jsou bílé fazole, chorizo, marinovaná pancetta a...
Odrůda fazolí Manteca, což ve španělštině znamená “máslový” nebo “krémový”, je proslulá svou jemností a bohatou, máslovou texturou.Tip pro vás: Fazole Manteca jsou v kuchyni...
Pokud toužíte po rajčatech s výraznou a autentickou chutí, sušená rajčata jsou tou pravou volbou pro povznesení vašich pokrmů. A právě taková najdete ve Španělsku.Tyto bio...
Sépiový inkoust je tmavý barvivo, které sépie vypouštějí, a je hojně využíván ve středomořské gastronomii.Tip pro vás: Inkoust se skvěle hodí k rýžovým pokrmům, těstovinám,...
Jste-li vy nebo vaši přátelé fanoušky mořských pochoutek, pak byste neměli minout tyto mušle. Jsou balené v jejich vlastní šťávě, což zaručuje, že si uchovají svou autentickou...
Objevte španělský poklad mezi mořskými pochoutkami! Tento krém z mořských plodů je tak jemný a lahodný, že se zdá, jako by byl připraven právě pro vaši degustaci. Jeho receptura...